Vetkanalen reinigen

Voor een gezond leefklimaat in een horecazaak of grootkeuken is het van groot belang dat de vetkanalen met enige regelmaat gereinigd worden. Het minimaal één keer per jaar reinigen of inspecteren van uw vetkanalen zorgt voor een schone en veilige werkomgeving. Door de strenge eisen van de verzekeringsmaatschappijen tegenwoordig is het ook verplicht om ze te laten reinigen. Het regelmatig reinigen van uw vetkanalen zorgt daarnaast ook voor kostenbesparing in het energiegebruik.

Vetkanaal reinigen? Deskundig en professioneel

De Graaf Luchtkanaalreiniging maakt gebruik van professioneel materiaal om uw vetkanalen deskundig te reinigen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het reinigen van luchtkanalen en vetkanalen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om regelmatig je filters te laten vervangen. De filters worden met de gewenste frequentie periodiek vervangen nadat wij uw systeem aan een grondige inspectie hebben onderworpen.

Voordelen van het reinigen van vetkanalen

  • Schonere en veiligere werkomgeving voor uw personeel
  • Bespaar op uw energiekosten
  • Verbeter de brandveiligheid
  • Voldoe aan de eisen van verzekering
  • Optimale hygiëne in de keuken

Wist u dat?

In horecazaken en keukens is brand een van de veel voorkomende calamiteiten. Dit vaak ontstaat door vervuilde vetkanalen die vlam vatten. Vet is een brandstof met een laag vlampunt en daardoor zeer brandbaar. Wanneer vet eenmaal vlam vat, dan is brand moeilijk te blussen en breidt het zich snel uit.

Vetkanalen reinigen? Neem contact op of vraag een offerte aan

Ook uw vetkanaal reinigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan of bel naar 06-57772763.

Kosten vetkanaal reinigen – Voorinspectie voor € 150,-

Met behulp van een voorinspectie kunnen wij de mate van vervuiling van uw vetkanalen bepalen en op basis hiervan een prijsberekening maken voor het reinigen van uw vetkanalen. De offerte zal ondersteund worden met foto en videomateriaal. Kosten voor de voorinspectie komen te vervallen wanneer offerte getekend wordt.